Hur raderar jag historik i grupp (Rensa markerade kontra Rensa alla)?

Använd Rensa markerade för att ta bort en grupp oönskade anteckningar, eller Rensa alla för att tömma din historik. Kontrollera markeringen innan du bekräftar: raderingar kan även påverka dina synkroniserade enheter.


Radera markerade poster i Windows

  1. Öppna Historik från sidfoten.
  2. Markera kryssrutan för varje post du vill ta bort.
  3. Kontrollera antalet som visas på Rensa markerade.
  4. Klicka på knappen, granska bekräftelsen och bekräfta först när markeringen är korrekt.

Flerval är dokumenterat för Windows-versioner från v2.1.2. Om din app saknar kryssrutor bör du söka efter en uppdatering.


Rensa hela historiken

Öppna historikens sidofält, välj Rensa alla och kontrollera antalet poster i bekräftelsedialogen. Detta tar bort alla historikposter som omfattas av åtgärden.


Radera på mobilen

Det dokumenterade mobilflödet är att svepa ett historikkort åt vänster för att radera det. Använd Rensa alla endast när du vill ta bort hela historiken.


Exportera före radering

Spara en export av anteckningar som du kan behöva senare. En läsbar textexport är användbar som referens; använd en strukturerad export som stöds om du planerar att importera den till VoicePad igen. Utgå inte från att en TXT-fil är en återställningsbar säkerhetskopia.


Vad händer efter synkronisering?

VoicePad registrerar raderingar så att borttagna objekt inte helt enkelt dyker upp igen från en annan enhet. Utgå från att raderingen påverkar din synkroniserade historik, och exportera viktigt arbete först.


Relaterade guider

Mer plattformsspecifik vägledning: VoicePad hjälpcenter.