Hoe kan ik geschiedenisitems in bulk verwijderen (Selectie wissen vs. Alles wissen)?

Gebruik Selectie wissen om een groep ongewenste notities te verwijderen, of Alles wissen om uw volledige geschiedenis leeg te maken. Controleer de selectie voordat u bevestigt: verwijderingen kunnen ook invloed hebben op uw gesynchroniseerde apparaten.


Geselecteerde items verwijderen op Windows

  1. Open de Geschiedenis vanuit de voettekst.
  2. Vink het selectievakje aan bij elk item dat u wilt verwijderen.
  3. Controleer het aantal dat wordt weergegeven bij Selectie wissen.
  4. Klik op de knop, bekijk de bevestiging en bevestig pas als de selectie correct is.

Meervoudige selectie is gedocumenteerd voor Windows-versies vanaf v2.1.2. Als uw app geen selectievakjes heeft, controleer dan of er een update beschikbaar is.


De volledige geschiedenis wissen

Open de zijbalk van de geschiedenis, kies Alles wissen en controleer het aantal items in het bevestigingsvenster. Hiermee wordt elk geschiedenisitem verwijderd dat onder die actie valt.


Verwijderen op mobiel

De gedocumenteerde mobiele werkwijze is om een geschiedeniskaart naar links te vegen om deze te verwijderen. Gebruik 'Alles wissen' alleen als u de volledige geschiedenis wilt verwijderen.


Exporteren voor het verwijderen

Bewaar een exportbestand van notities die u later mogelijk nog nodig hebt. Een leesbare tekstexport is handig als referentie; gebruik een ondersteunde gestructureerde export als u van plan bent deze later weer in VoicePad te importeren. Ga er niet van uit dat een TXT-bestand een herstelbare back-up is.


Wat gebeurt er na synchronisatie?

VoicePad registreert verwijderingen, zodat verwijderde items niet zomaar opnieuw verschijnen vanaf een ander apparaat. Houd er rekening mee dat verwijdering invloed heeft op uw gesynchroniseerde geschiedenis, en exporteer belangrijk werk eerst.


Gerelateerde handleidingen

Meer platformspecifieke hulp: VoicePad Helpcentrum.