Zapisuj dyktowania bezpośrednie w historii

Dyktowania wprowadzane za pomocą klawiatury bezpośredniej są teraz zapisywane w historii tak jak wszystkie inne, z możliwością wyłączenia tej funkcji w ustawieniach. Funkcja jest domyślnie włączona.