Gdy usuniesz transkrypcję, pozostanie ona usunięta wszędzie tam, gdzie się synchronizuje — usunięte notatki nie będą już pojawiać się ponownie przy następnej synchronizacji.
Ta zmiana zapewnia spójność procesu usuwania podczas synchronizacji, dzięki czemu późniejsza synchronizacja nie przywróci usuniętej wcześniej transkrypcji.