Borttagna objekt återuppstår inte längre efter synkning

När du tar bort historikposter på Windows förblir de borttagna även efter synkning med din telefon. Tidigare kunde borttagna objekt dyka upp igen.

Synkoxeringen vidarebefordrar borttagningen vid nästa utbyte med en telefon, vilket håller Windows-historiken konsekvent med den åtgärd du redan har vidtagit.