Usunięte elementy nie pojawiają się ponownie po synchronizacji

Gdy usuniesz wpisy historii w systemie Windows, pozostaną one usunięte nawet po zsynchronizowaniu z telefonem. Wcześniej usunięte elementy mogły pojawiać się ponownie.

Poprawka synchronizacji przenosi zmianę dotyczącą usunięcia na następną wymianę danych z telefonem, dzięki czemu historia w systemie Windows pozostaje zgodna z wykonanym wcześniej działaniem.