Verwijderde items keren niet langer terug na synchronisatie

Wanneer u geschiedenisitems op Windows verwijdert, blijven ze verwijderd, zelfs na synchronisatie met uw telefoon. Eerder kon het gebeuren dat verwijderde items opnieuw verschenen.

De synchronisatie-oplossing verwerkt de verwijdering tijdens de volgende uitwisseling met een telefoon, waardoor de Windows-geschiedenis consistent blijft met de actie die u al hebt uitgevoerd.