Klienci, którzy dokonali zakupu przed kwietniem 2026 r., mogą teraz korzystać z przycisku Dezaktywuj. Wcześniej działał on tylko w przypadku nowszych aktywacji opartych na usłudze Supabase.
Poprawka rozszerza ten sam przepływ dezaktywacji w aplikacji na wcześniejsze zakupy, dzięki czemu użytkownicy ci mogą zarządzać urządzeniem bez konieczności korzystania z nowszej ścieżki aktywacji.