Pro- och Founding Member-användare kan nu inaktivera sin licens direkt från Inställningar. Det frigör en enhetsplats så att du kan flytta VoicePad till en ny dator utan att kontakta supporten.
Enhetsplatsen kan frigöras från appen innan du flyttar till en annan dator, vilket gör det enklare att hantera rutinmässiga licensöverföringar.