Naprawiono ustawienia automatycznego kopiowania do schowka i efektów dźwiękowych, dzięki czemu działają prawidłowo po ich włączeniu lub wyłączeniu.
Twoje preferencje decydują teraz o tym, czy gotowy tekst jest kopiowany automatycznie oraz czy akcje nagrywania odtwarzają skonfigurowane dźwięki.